Foraje Orizontale Dirijate în Ștefănești, Botoșani

Executam foraje orizontale dirijate in Ștefănești, Botoșani

In cazul in care aveti de executat o lucrare de forare orizontala dirijata in orasul Ștefănești, Botoșani, puteti apela cu incredere nr. de Telefon 0742059766 echipa noastra este formata din adevarati profesionisti in domeniul forajelor orizontale, suntem partenerul ideal.

Foraje orizontale dirijate în Ștefănești, Botoșani

 

Serviciile de Foraje orizontale subtraversari in Ștefănești, Botoșani oferite de firma nostra  sunt de cea mai inalta calitate. Asteptam cu mare interes solicitarile dvs. pentru Foraje orizontale subtraversari Ștefănești, Botoșani.

Foraje Orizontale prin percutie subtraversari în Ștefănești, Botoșani

Forajul orizontal dirijat este ideal pentru zonele în care săpătura deschisă este greu de executat, costisitoare sau imposibilă cum ar fi: autostrăzi, drumuri publice, linii de cale ferată, cursuri de apă, mlaștini, piste, alte instalații existente, proprietăți private etc.

Foraje Orizontale Dirijate în Ștefănești, Botoșani

Foraje Orizontale Subtraversari în Ștefănești, Botoșani

 

 

Firma noastră realizează foraje orizontale dirijate în Ștefănești, Botoșani pentru instalații fibră optică, lucrări iluminat public, modernizări posturi de transformare, rețele electrice subterane, tv-internet, conducte de gaze, apa potabilă, canalizare, drenare ape subterane, etc.

Foraje Orizontale în Ștefănești, Botoșani, Foraj subtraversari drumuri și căi ferate, foraj orizontal dirijat, foraj prin percuție în Ștefănești, Botoșani