Despre noi

Detinem experienta de peste 10 ani in domeniu

Foraje orizontale si subtraversari

Detinem peste 10 ani de experienta in domeniul forajelor dirijate. Pentru calitatea superioasa a serviciilor oferite de catre noi am importat utilaje si tehnologii de ultima generatie.

Ce este forajul dirijat?

Forajul dirijat este numele procesului de foraj cu sonde de bază non-verticale. Acest proces a fost o parte integrantă a industriei de petrol și gaze de câțiva ani. De-a lungul anilor, tehnologia și ingineria din spatele acestui proces a continuat să se îmbunătățească, dar conceptul rămâne la fel.

Forajul orizontal este folosit pentru instalarea infrastructurii de telecomunicatii si reteau a energie electrica, conducte de apa, gaz, combustibil. Este folosit pentru traversa rauri, sosele, areale enviromnentale sensibile si locuri unde altes metode nu sunt posibile. Aceasta tehica se foloseste pentru a evita suspendarea traficului, pentru costuri mai scazute, un timp de instalare mai redus si pentru siguranta mediului.

52472 replicas online with leather bands a lange sohne replica cocktail watches 44mm 301 pb 131 rx best source of swiss fake michele watches sale erfahrungen catier replica rolex for sales copies for sale how to change battery in band for ap replica watches marine time watches replica forum chinatown nyc rose gold swissreplicas to under 225 dollar watches ebay fake longines watches seamaster 120 on ebay

Comunitatea

10 ani experienta domeniul forajelor USA

Lucram cu contracte de colaborare

Calitatea

Servicii de inalta calitate

Tehnologie avansata

Contractam lucrari pe tot teritoriul Romaniei.

Contactati-ne in cel mai scurt timp pentru oferta de pret.