Foraje Orizontale Dirijate în Ploiești – Subtraversari

Executam foraje orizontale dirijate in Ploiești

In cazul in care aveti de executat o lucrare de forare orizontala dirijata in orasul Ploiești, puteti apela cu incredere nr. de Telefon 0742059766 echipa noastra este formata din adevarati profesionisti in domeniul forajelor orizontale, suntem partenerul ideal.

Foraje orizontale dirijate în Ploiești

 

Serviciile de Foraje orizontale subtraversari in Ploiești oferite de firma nostra  sunt de cea mai inalta calitate. Asteptam cu mare interes solicitarile dvs. pentru Foraje orizontale subtraversari Ploiești.

Foraje Orizontale prin percutie subtraversari în Ploiești

Forajul orizontal dirijat este ideal pentru zonele în care săpătura deschisă este greu de executat, costisitoare sau imposibilă cum ar fi: autostrăzi, drumuri publice, linii de cale ferată, cursuri de apă, mlaștini, piste, alte instalații existente, proprietăți private etc.

Foraje Orizontale Dirijate în Ploiești

Foraje Orizontale Subtraversari în Ploiești

 

 

Firma noastră realizează foraje orizontale dirijate în Ploiești pentru instalații fibră optică, lucrări iluminat public, modernizări posturi de transformare, rețele electrice subterane, tv-internet, conducte de gaze, apa potabilă, canalizare, drenare ape subterane, etc.

Foraje Orizontale în Ploiești, Foraj subtraversari drumuri și căi ferate, foraj orizontal dirijat, foraj prin percuție în Ploiești