Foraje Orizontale Dirijate în Iași – Subtraversari

Foraje Orizontale prin percutie subtraversari în Iași

Forajul orizontal dirijat este ideal pentru zonele în care săpătura deschisă este greu de executat, costisitoare sau imposibilă cum ar fi: autostrăzi, drumuri publice, linii de cale ferată, cursuri de apă, mlaștini, piste, alte instalații existente, proprietăți private etc.

Foraje Orizontale Dirijate în Iași

Foraje Orizontale Subtraversari în Iași

 

Executam foraje orizontale dirijate in Iași

In cazul in care aveti de executat o lucrare de forare orizontala dirijata in orasul Iași, puteti apela cu incredere nr. de Telefon 0742059766 echipa noastra este formata din adevarati profesionisti in domeniul forajelor orizontale, suntem partenerul ideal.

Foraje orizontale dirijate în Iași

 

 

Serviciile de Foraje orizontale subtraversari in Iași oferite de firma nostra  sunt de cea mai inalta calitate. Asteptam cu mare interes solicitarile dvs. pentru Foraje orizontale subtraversari Iași.
Firma noastră realizează foraje orizontale dirijate în Iași pentru instalații fibră optică, lucrări iluminat public, modernizări posturi de transformare, rețele electrice subterane, tv-internet, conducte de gaze, apa potabilă, canalizare, drenare ape subterane, etc.

Foraje Orizontale în Iași, Foraj subtraversari drumuri și căi ferate, foraj orizontal dirijat, foraj prin percuție în Iași