Baia Mare Subtraversari Foraje Orizontale Dirijate în Baia Mare

Executam foraje orizontale dirijate in Baia Mare

In cazul in care aveti de executat o lucrare de forare orizontala dirijata in orasul Baia Mare, puteti apela cu incredere nr. de Telefon 0742059766 echipa noastra este formata din adevarati profesionisti in domeniul forajelor orizontale, suntem partenerul ideal.

Foraje orizontale dirijate în Baia Mare

 

Serviciile de Foraje orizontale subtraversari in Baia Mare oferite de firma nostra  sunt de cea mai inalta calitate. Asteptam cu mare interes solicitarile dvs. pentru Foraje orizontale subtraversari Baia Mare.

Foraje Orizontale prin percutie subtraversari în Baia Mare

Forajul orizontal dirijat este ideal pentru zonele în care săpătura deschisă este greu de executat, costisitoare sau imposibilă cum ar fi: autostrăzi, drumuri publice, linii de cale ferată, cursuri de apă, mlaștini, piste, alte instalații existente, proprietăți private etc.

Foraje Orizontale Dirijate în Baia Mare

Foraje Orizontale Subtraversari în Baia Mare

 

 

Firma noastră realizează foraje orizontale dirijate în Baia Mare pentru instalații fibră optică, lucrări iluminat public, modernizări posturi de transformare, rețele electrice subterane, tv-internet, conducte de gaze, apa potabilă, canalizare, drenare ape subterane, etc.

Foraje Orizontale în Baia Mare, Foraj subtraversari drumuri și căi ferate, foraj orizontal dirijat, foraj prin percuție în Baia Mare